Zöld udvar a Győrkőcfesztiválon

A Reflex Környezetvédő Egyesület, az Éghajlatvédelmi Szövetség és az Ökológiai Stúdió ismét várja a környezeti ügyek iránt fogékony győrkőcöket Zöld Udvarában:
- Nem szemét - kézműves foglalkozásinkon ismét kiderül hogy a felesleges holmijainkból menő dolgok is készülhetnek! Tavaly óta rengeteg feleslegessé vált pólót gyűjtöttünk, de ha Ti is hoztok magatokkal, akkor a saját pólótok kelhet új életre, például nyakláncként vagy fejpántként! 
- Világfa - nagyon szeretjük a fákat, és úgy látjuk, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. A fesztiválon szeretnénk elkészíteni egy óriási Világfa képet, melyhez az összes érdeklődő saját színes kéznyomával járulhat hozzá!  
- REFLEXikon - míg a gyerekek alkotnak, addig a kísérők megtekinthetik a harmincéves Reflex történetének fejezeteit bemutató vándorkiállításunkat!
- Újrapapír műhely - Kalas Gyuri vasárnap ismét megnyitja műhelyét, ahol mindenki saját kezével merítheti meg a legkörnyezetkímélőbb papírt, amiért nem kellett fákat kivágni, mert az alapanyaga maga is papír. 

Kezdés: 
2018. július 07, szombat - 10:00 - 20:00
2018. július 08, vasárnap - 10:00 - 18:00