2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Babakert

KANGA TRÉNING

A Hordozós Kanga-tréning több, mint baba-mama torna, ez a legnagyszerűbb formája a szülés utáni regenerációnak, a has- és gátizmok megerősítésének, az alapállóképesség felépítésének. További előnyei közé tartozik, hogy a legjobb edzőtárssal mozoghatsz együtt: saját babáddal! Szombaton és vasárnap is 10 és 11 órakor!

Az RTM egy komplett rehabilitációs program, ami a rectus diastasisra (egyenes hasizmok eltávolodására) fókuszál, és fel/újra építi a gyenge törzstartó izmokat. A program célja nem csak az, hogy rendbe hozza a szülés utáni pocakot, hanem hogy megtanulj ezzel együtt élni; megértsd, mi történt a testedben, és segítsen megelőzni a jövőbeni komolyabb károkat.

Babahordozási tanácsadás
A családok személyes igényei szerint a számukra legoptimálisabb baba hordozóeszközt szeretnénk megtalálni, aminek a használatát segítünk megtanulni.

 GÉZENGÚZ ALAPÍTVÁNY - HURRÁ ITT A NYÁR! RENDEZVÉNYÉNEK PROGRAMJA

Mozgásfejlesztő akadálypálya (1-7 éves korosztály)
 A gyerekek kipróbálhatják magukat az általunk összeállított akadálypályán. Garantáltan izgalmas kihívások elé állítjuk őket, hisz a billenő, rugós vagy akár göröngyös eszközök akarva-akaratlanul is megmozdulnak alattuk. Ki lesz az az ügyes, aki gond nélkül eléri a célt? Ha már mászni tudsz, vagy lépegetve közlekedsz anya-apa segítségével, itt a helyed!
Ügyességi játékok (3-7 éves korosztály)
Ha már úgy érzed, hogy az akadálypálya nem elegendő kihívás számodra, próbáld ki magad a célba dobásban. Hányszor találsz célba? 
Huple®, a mi jó barátunk! (újszülött kortól)
A piciket és nagyokat is elbűvöli a csendesen ringatózó kis hajó, melyet akár már pár hónapos korban ki lehet próbálni. Aki szeret hintázni, biztosan megkedveli a mi egyensúlyfejlesztő eszközünket is. Fekve, ülve, guggolva, állva, fél lábon – megtalálod a számodra leginkább tetsző helyzetet és az odaillő játékot.
Aprókezek – kézműves foglalkozás (2-10 éves korosztály)
A nagy nyüzsgés közepette érdemes néha picit leülni, megpihenni és esetleg az ügyes kis kezeket megdolgoztatni. Vigyél haza magaddal egy saját készítésű emléket, ami erre a szép napra emlékeztet majd!
Nyugi-sarok (megfáradt szülő-nagyszülők és dédik)
 Mit lehet itt tenni? Szusszanhatnak egyet, kötetlenül beszélgethetnek egymással vagy szakembereinkkel (gyógytornász, gyógypedagógus, pszichológus), önkéntes koordinátorainkkal, szereptorta beszélgetés.  Mit NEM lehet itt tenni! Mobilozni, telefonozni!
Programunk a z EFOP 1.3.5-16-2016-00684 Szülőkör a gézengúzokért c. projekt keretében valósul meg.

VIDÁM KÖLYKÖK EGYESÜLET
Szivárványos, hintás, csúszdás, homokozós mesevilág 3 év alatti csöppségeknek. A Tappancs Játszóház és a Vaskakas Bábszínház közös játékai.

MAMINBABA
2018. július 7-én 17.00 órától
2018. július 8-án 10.30-tól

 

Maminbaba-hordozós latin fitness
Ha te is kisbabás anyuka illetve várandós kismama vagy és szeretnél vérpezsdítő latin ritmusokra mozogni, jókedvre derülni és megszabadulni a felesleges kilóktól, miközben még a babád is veled lehet, köztünk van a helyed! Foglalkozások Győrben és környékén, valamint Mosonmagyaróvaron is!

BABAKÖTVÉNY
Szeretettel várjuk a családokat a Babakötvény standjánál, ahol a gyermekek különleges fotózáson vehetnek részt, amely során belebújhatnak a hétköznapi hősök, katonák, orvosok vagy tűzoltók bőrébe, emellett pedig kézműves foglalkozáson vehetnek részt. Amíg a csemeték a kreativitásukat élik ki, addig a szülőket a Magyar Államkincstár munkatársai tájékoztatják, hogy miként tudják gyermekük jövőjét kiszámítható módon megalapozni a Start-értékpapírszámla és a Babakötvény segítségével.

Kezdés: 
2018. július 07, szombat - 10:00 - 20:00
2018. július 08, vasárnap - 10:00 - 18:00