Temporary

Face Team - akrobatikus kosárlabda show

Face Team akrobatikus kosárlabda csapat az első Magyarországon, mely világhírű sikereivel már több mint 10 éve szórakoztatja extrém akrobatikus sportszínházával a nagyérdemű közönséget. Győr városában, már évek óta működik utánpótlás csapatunk, Face Team Győr néven, mely a világon egyedülállónak számít. Néhány perc elegendő számunkra, hogy elkápráztassuk a közönséget. Hogyan is működik ez: minitrambulin segítségével zsákolunk, mutatunk be trükköket, szaltókat a levegőben, és lélegzetelállító kombinációkat. Emellett pedig még labdazsonglőr bemutatóval is megfűszerezzük előadásainkat.

VAKÁCIÓ! - a MintaPinty Zenekar koncertje

Ó! Ió! Ció! Áció! Káció! Akáció! Vakáció!!!! (Ováció!)

Végre itt a nyár, a jó idő… vagy a rossz. Mindenesetre mi elindulunk egy kis zenés kirándulásra földön, vízen, levegőben (valamint a sínek között), hogy nyakunkba véve a világot, körbeutazva azt rácsodálkozzunk megannyi szépségére, úgy mint(a) madarak és mindenféle badarságok. Megmozgatjuk lábainkat egy igazi táncházban, a rovarlakodalomban pedig dalra is fakadhatunk…

Palya Bea családi gyerekkoncertje

Dalok, versek Álomország kapujában és azon túl.

Izgalmas, egzotikus hangszerek, játékos dalok és csodálatos dallamok az ország egyik legnépszerűbb énekesnőjének előadásában. A koncertet olyan interaktív darabok színesítik, mint a Szaladnak a madarak a tetőn, a Lába, lába, Lili lába, az Apa, nyomd a gázpedált, vagy az Így járják című dalok.

A FORMÁCIÓ TAGJAI:
Palya Bea – ének, sansula
Gerzson János – oud, buzuki, ének, valamint pengetős és egyéb hangszerek